CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de desembre del 2018

El Tió i el Patge Reial arriben a l'Escola de Ball Nou Ritme amb recollida solidària d'aliments

El tió de Nou Ritme
L'Escola de Ball Nou Ritme, ubicada al carrer Reial,54 baixos del Barri del Port, rebrà el proper divendres 21 de desembre a les 18h la visita del Patge Reial per recollir les cartes de tots els alumnes del centre i farà cagar el tió.

En aquest sentit, i des del passat dilluns, l'escola de ball recull de forma solidària aliments que seran entregats als menjadors socials de la Teulada de Valls i Taula Amiga de Tarragona. 

D'altra banda Nou Ritme oferirà el seu 3r festival de Nadal diumenge 23 de desembre a les 18h al Palau de Congresos amb l'espectacle de dansa i teatre  'La Capsa de les joguines' oferint una tarda màgica amb tot l'alumnat encarnat en soldadets de plom, nimfes, fades i representacions de les millors pel·lícules musicals de Disney.

Les entrades a adquirir al centre tenen un preu de 8 euros i en el cas de les famílies amb compra superior a 5 entrades s'emporten una de regal. 

A la vegada, la comparsa de l'escola es prepara per encarar el sèquit del Rei Carnestoltes per al Carnaval 2019 després de guanyar la passada edició. En aquest sentit visitaran aquesta setmana l'espai radiofònic 'Cobertura Carnaval' de Ràdio Ciutat de Tarragona encetant la primera de les entrevistes que s'emetrà dissabte també en vídeo i on podrem conèixer a Agustí Pouget, el seu Rei Carnestoltes 2019.