CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 de maig del 2019

Creu Roja Tarragona obrirà un local a Plaça dels Infants dedicat a la gent gran i joventut

El local està ubicat a la cantnada de PL.Infants i Smith junt l'EOI

Creu Roja Tarragona ha confirmat aquest matí a l'Associació de Veïns del Port de Tarragona la compra d'un local als baixos de l'edifici de la Plaça dels Infants cantonada amb carrer Smith per tal d'ubicar una seu a la Part Baixa dirigida a la gent gran i joventut.

La presidenta de l'entitat veïnal, Mari Carme Puig, celebra aquesta notícia donat que "a falta de llar de jubilats i centre cívic aquesta seu complementarà i ampliarà el servei i activitat que fem des de l'associació i de forma conjunta col·laborarem amb el barri". 

En aquest sentit indica que "segons m'han dit no tan sols es donarà cobertura a famílies necessitades sinó a tot el veïnat, oferint casals d'estiu, activitats diverses, rehabilitació per la gent gran, espai d'oci i lleure, etc...". I es que segons indica Puig, "en aquest barri hi ha molta gent gran que necessita ajuda per exemple per anar a comprar i que requereix atenció i seguiment". És per això que l'AVV del Port que ja coneixia aquesta possibilitat des de fa temps, es mostra satisfeta en que el projecte hagi tirat endavant, esperant ara que els passos per fer-ho realitat comencin ben aviat, i assenyalant que la ubicació és del tot idònia, junt a la Plaça dels Infants i l'Escola Oficial d'Idiomes.