CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de desembre del 2021

L'univers Dragon Ball, protagonista a la nova edició de Starraco Unlimited 2022 al Barri del Port

El Palau de Congressos de Tarragona i el Recinte Firal, ubicat al Barri del Port, acull el 19 i 20 de febrer de 2022 'Starraco Unlimited 2022' amb la temàtica estrella de l'Univers Dragon Ball, la sèrie de televisió que més van veure els nens i nenes dels 80/90, com a una de les grans protagonistes d'aquesta nova edició.

Les entrades d'aquest esdeveniment amb contingut relacionat amb la ciència ficció i la fantasia. ja estan a la venda des del passat 1 de desembre, amb uns preus de 10€ adult i 6€ nen  (de 8 a 16 anys) i que s’han convertit també en una opció per a regalar tant pel Pare Noel, Tió com pels Reis Mags.

Starraco Unlimited és un esdeveniment molt atractiu tant per tots aquells seguidors de les sagues galàctiques, personatges fantàstics,  amants dels superherois i superheroïnes... com per famílies que tinguin ganes de veure en viu i directe aquests divertits personatges passejant com un assistent més, com Darth Vader, Chewbacca, Predators, superherois i superheroïnes de MARVEL, personatges de videojocs, manga i anime...

Altres novetats, a part de la zona dedicada a Dragon Ball, serà KITT , també conegut com el cotxe fantàstic de Michael Knight.

El 2017 va néixer Starraco Wars, l’esdeveniment dedicat exclusivament a la saga galàctica d’Star Wars que es va celebrar durant dues edicions al Palau de Congressos de Tarragona. L’esdeveniment va ser un èxit i els organitzadors van decidir aprofitar l’atractiu que va generar entre el públic per ampliar continguts i espais i modificar el nom a Starraco Unlimited, qui també ha mantingut el seu rerefons solidari i compta amb un espai per a associacions i fundacions sense ànim de lucre.