CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

14 de desembre del 2021

El Cristo del Buen Amor ofereix aquest diumenge el II Assaig Solidari pels carrers del Barri del Port amb recollida d'aliments

Aquest diumenge 19 de desembre, la Confraria del Cristo del Buen Amor del Barri del Port finalitzarà la seva campanya de recollida solidària d'aliments oferint el II Assaig Solidari pels carrers del Barri del Port.

Es tracta d'un recorregut que ja es va realitzar amb èxit fa dos anys i que servirà també per fer recollida i a la vegada carregar els aliments sobre el pas de Nuestra Señora de la Amargura que en aquesta ocasió no comptarà amb la imatge més enllà de la peana i així servir als costalers per assajar carregant pes sobre les espatlles.

Amb l'acompanyament de l'Agrupació Musical del Cristo del Buen Amor, es farà sortida a les 11h de la seva seu a l'església Sant Nicolau de Bari al carrer Pau del Protectorat i es farà el següent recorregut: Pau del Protectorat, Barcelona, Sant Miquel, Nou de Santa Tecla, Smith, Misericòrdia, Reial, plaça dels Carros, Apodaca, Barcelona i Pau del Protectorat.

L'acte compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Port de Tarragona qui el passat dissabte i novament aquest, ofereix punt de recollida d'aliments al Mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros, com també de l'Associació Folklòrica Andalusa qui en fa recollida a la seva seu i qui actuarà amb nadales dissabte. També comptarà amb la col·laboració i cobertura un any més del Blog del Barri del Port i Barri del Port TV.

A més d'oferir aliments, qualsevol veí o membre d'altres entitats podran experimentar i provar què suposa ser costaler durant l'assaig si ho desitgen.