CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de desembre del 2021

GUANYA REGALS aquest Nadal comprant als comerços del Barri del Port del 13 al 26 de desembre


Aquest Nadal 2021 comprar als comerços del Barri del Port torna a tenir premi! I es que des del proper dilluns 13 al 26 de desembre torna un any més la iniciativa comercial nadalenca impulsada pel Blog del Barri del Port i l'Associació de Veïns del Port en el marc de la campanya #JoComproAlBarriDelPort en suport del comerç local i de proximitat del barri, i que enguany compta amb la col·laboració  també de la conselleria de comerç de l'Ajuntament de Tarragona i el paraigües 'Som comerç TGN'.

D'aquesta manera, durant dues setmanes, per compres superiors als 10 euros en algun dels vuit establiments participants del Barri del Port, s'entrarà al sorteig de dues bosses plenes de productes i regals dels propis comerços i una Escapada Spa + Relax per a dues persones. El valor total dels regals és d'entre 400 i 500 euros i s'obtindran 3 guanyadors en un sorteig que s'emetrà dimarts 28 de desembre a les xarxes socials del Blog del Barri del Port.

A continuació relació dels establiments i aportacions:

-Buena Onda Perruquers (c.Jaume I n°46 B): Pack de tractament complet de nutrició per al cabell.

-Forn Pastisseria Sant Miquel (c.St.Miquel,6): Panettone de xocolata belga , assortiment de galetes i torró d’avellanes amb toc de gengibre.

-Ferreteria Bonasa (c.Sant Miquel,12): Estoig metàl·lic, boles ecològiques per rentavaixelles i rentadora, carmanyola, pega de barra, grapadora, joc de cúters, cola blanca transparent, joc de tacs i broques, torró de gijona, torró de xocolata i cafè La Casa, torró de xocolata cruixent antiu Xixona, paté ibèric al Pedro Ximénez amb panses, en cistella portaeines.  

-Gimnàs Fitness Beach (c.General Contreras,13): Dos vals de sessions gratuïtes de 3 dies per a dues persones cadascún.

-Farmàcia Fullana (c.Apodaca,28): Pack de gels i xampú dermatològics.

-Can Domènech (c.Apodaca,21): Panettone, neules i cava.

-Saló d'en Milú (c.Apodaca,7): Cistella mascota amb Xampú de gosset, 4 rotlles de bosses per excrements, 3 paquets d'snacks, peluix nadalenc, joguines per mossegar, llauna d'aliment i tovalloletes.

-Sirenas Mediterranean Academy (c.Barcelona,9): Una experiència sirena gratuïta

-Blog Barri del Port, AVV del Port, Conselleria Comerç Ajuntament de Tarragona: Escapada SPA + Relax per a dues persones.

Des del Blog del Barri del Port i l'AVV del Port es vol agraïr als establiments adherits la seva participació en una iniciativa especialment treballada i impulsada en favor del comerç local del barri i fent una crida a la resta de comerciants a sumar-se en properes edicions, així com en properes iniciatives i campanyes, posant de la seva part.