CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 de desembre del 2021

Mercat de la Pagesia i Tió de Nadal el proper divendres 24 de desembre a la Plaça dels Carros

Aquesta propera setmana el Mercat de Pagès de la Plaça dels Carros se celebrarà divendres 24 de desembre enlloc de dissabte, i comptarà amb la celebració del Tió de Nadal que altres anys al Barri del Port s'havia celebrat a la Plaça dels Infants.

D'aquesta manera l'activitat nadalenca serà la que amenitzarà el Mercat de la Pagesia aquesta setmana després que les anteriors comptessin amb el ball de TGN Swing fa dos dissabtes i les nadales de l'Associació Folklòrica Andalusa aquest darrer.

Es tracta del pla de dinamització del mercat de pagès que està impulsant Mercats de Tarragona i l'AVV del Port amb la complicitat i col·laboració d'altres entitats i els propis veïns i veïnes del barri amb propostes diverses per donar suport al mercadet i ajudar a mantenir-lo.

La nova acció consistirà com anys anteriors en oferir un tió de nadal de grans dimensions XL on els infants es podran fotografiar, així com fer-lo cagar com marca la tradició, amb l'acompanyament de dos monitors. L'activitat és gratuïta i tindrà lloc a la Plaça dels Carros entre les 10.30 i les 13.30h.

D'igual mode passarà la propera setmana en que el mercat de dissabte 1 de gener s'avançarà a divendres 31 de desembre.