CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de desembre del 2021

Finalitza amb èxit la campanya del Sorteig de Regals per compres als comerços del Barri del Port del Nadal 2021

Del 13 al 26 de desembre la campanya del Sorteig de Premis de Nadal 2021 dels Comerços del Barri del Port s'ha desenvolupat amb èxit i amb la participació enguany de vuit establiments del Barri del Port en el marc de suport a la iniciativa comercial #JoComproAlBarridelPort impulsada pel Blog del Barri del Port amb el suport de l'AVV del Port i la conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona.

Tots aquells clients que han fet compres superiors a 10 euros entraven al sorteig de dos lots de premis confeccionats amb les aportacions dels propis establiments i una escapada + spa relax, donant lloc a un total de 3 premiats.

Aquest dilluns a la tarda el conseller de Comerç, Dídac Nadal, la presidenta de l'AVV del Port, Mari Carme Puig, i Adrià Recasens, autor del Blog del Barri del Port feien visita entre els comerços adherits per conèixer les seves valoracions, i recollir els regals i els tiquets dels participants. Aquest dimarts a les 17h es feia el sorteig en directe per Facebook Live des de la Plaça dels Carros. A continuació relació dels lots de regals i els premiats:

🎁SORTEIG 1 | Guanyador/a: Laia Pérez

-Pack de tractament complet de nutrició per al cabell per part de Buena Onda Perruquers (c.Jaume I n°46 😎 

-Panettone de xocolata belga , assortiment de galetes i torró d’avellanes amb toc de gengibre, per part de Forn Pastisseria Sant Miquel (c.St.Miquel,12)

-Cistella mascota amb Xampú de gosset, 4 rotlles de bosses per excrements, 3 paquets d'snacks, peluix nadalenc, joguines per mossegar, llauna d'aliment i tovalloletes, per part del Saló d'en Milú (c.Apodaca,7)

-Una experiència sirena gratuïta, per part de Sirenas Mediterranean Academy (c.Barcelona,9).

-Sessió gratuïta de 3 dies per a dues persones, per part de Gimnàs Fitness Beach (c.General Contreras,13)

🎁SORTEIG 2 | Guanyador/a: Fani Rodriguez

-Pack de gels i xampú dermatològics per part de Farmàcia Fullana (c.Apodaca,28)

-Panettone, neules i cava per part de Can Domènech (c.Apodaca,21)

-Estoig metàl·lic, boles ecològiques per rentavaixelles i rentadora, carmanyola, pega de barra, grapadora, joc de cúters, cola blanca transparent, joc de tacs i broques, torró de gijona, torró de xocolata i cafè La Casa, torró de xocolata cruixent antiu Xixona, paté ibèric al Pedro Ximénez amb panses, en cistella portaeines, per part de Ferreteria Bonasa (c.Sant Miquel,12)

-Sessió gratuïta de 3 dies per a dues persones, per part de Gimnàs Fitness Beach (c.General Contreras,13)


🎁SORTEIG 3 | Guanyador/a: Encarna

-Escapada SPA + Relax per a dues persones per part del Blog Barri del Port, AVV del Port, i Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona.

Cada tiquet client contenia el nom i telèfon amb que hem contactat amb els premiats per comunicar-los el regals que han guanyat i que podran recollir-los a l'establiment on van fer la compra. Moltes felicitats i gràcies a tots els que han participat i als comerços que s'hi han adherit, a més de l'AVV del Port i la conselleria de comerç.

Actualització: guanyadores en la recollida de les seves bosses de regals.