CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 de desembre de 2021

En marxa la 2a GimcaNadal 2021 per cercar les figures del pessebre entre els comerços del Barri del Port


Des d'aquest dilluns 27 de desembre de 2021 i fins al proper 8 de gener de 2022 el Barri del Port celebra la 2a GimcaNadal per cercar les figures del pessebre entre els aparadors/mostradors d'un total de sis establiments participants.

D'aquesta manera i en el marc de la iniciativa 'Jo Compro al Barri del Port' impulsada pel Blog del Barri del Port, la proposta compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Port de Tarragona i el suport de la conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, el Port de Tarragona, Reial Serveis Gràfics i l'event Starraco Unlimited del Palau de Congressos.

La 2a GimcaNadal 2021 proposa i ofereix una ruta dissenyada al Barri del Port entre els sis establiments participants: Farmàcia Fullana (c.Apodaca,28), Can Domènech (c.Apodaca,21), Forn Pastisseria Sant Miquel (c.St.Miquel,12), Ferreteria Bonasa (c.Sant Miquel,12), Bar Nou (c.Smith,61) i Buena Onda Perruquers (c.Jaume I n°46 B), per cercar la figura de Sant Josep, la Verge Maria, el Nen Jesús i els reis mags d'Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar. 

Participació mitjançant codis QR i sorteig d'una escapada en família 

Cada establiment a més de contenir la figura al seu aparador/mostrador, ofereix el cartell de la iniciativa on mitjançant uns codis QR es podrà veure el mapa de la ruta/recorregut i el formulari de participació on indicar, a més de les dades personals, la relació entre cada figura i el corresponent establiment. 

Aquells participants que completin la proposta de manera encertada obtenint els 6 punts (un per cada figura-establiment) entraran al sorteig d'una escapada de dos dies en família (per a 4 persones) que serà entregada al mes de febrer de 2022. D'altra banda també es sortejaran 4 entrades per l'esdeveniment Starraco Unlimited que tindrà lloc al Palau de Congressos al mateix mes de febrer. D'aquesta manera la iniciativa obtindrà en total 5 premiats per sorteig entre tots els participants, que seran anunicats a les xarxes socials del Blog del Barri del Port la setmana següent de la seva finalització.