CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

14 de desembre del 2021

L'Associació Folklòrica Andalusa amenitzarà dissabte el Mercat de la Pagesia amb Nadales

Després de la intervenció amb èxit el passat dissabte per part de TGN Swing, el Mercat de la Pagesia comptarà aquest dissabte amb l'Associació Cultural Folklòrica Andalusa, qui se suma a la proposta de dinamització, a proposta de l'AVV del Port i Mercats de Tarragona, i omplirà a partir de les 11.30h la Plaça dels Carros amb les seves nadales.

De fet l'entitat ja forma part de la programació dels Nadals Musicals a altres punts de la ciutat i aquest cop actuarà al seu barri per amenitzar així la compra de proximitat veïnal al mercadet, repetint la fórmula del passat cap de setmana. L'AVV del Port per la seva part tornarà a oferir un punt de recollida d'aliments per col·laborar amb la campanya solidària de la Confraria del Cristo del Buen Amor qui diumenge farà un recorregut de recollida. 

L'Associació Andalusa també hi col·labora, i en el seu cas cal portar els aliments dimecres, dijous i divendres a partir de les 19h a la seva seu social, al carrer Sant Josep,11-13, del Barri del Port, on recentment ja han instal·lat el seu pessebre.