BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

23 de gener de 2015

L'Escola de Ball 'Nou Ritme' del Barri del Port representa enguany al Rei Carnestoltes del Carnaval 2015 de Tarragona

Elisabeth Ródenas y Marc Pedraza, Rei i
Concubina 2015 durant la presentació
d'aquest dijous. Foto: Nou Ritme
El sèquit del Rei Carnestoltes del Carnaval 2015 de Tarragona enguany anirà a càrrec de l'Escola de Ball 'Nou Ritme' ubicada al carrer Reial,54 del Barri del Port.

El seu director, Marc Pedraza, serà d'aquesta manera i per tercer cop Rei Carnestoltes de la ciutat després de ser-ho al 2010 i al 2013. Una experiència "molt especial" explicava Pedraza l'any passat en una entrevista a aquest blog (llegeix aquí) quan es preparaven per al Carnaval 2014 que després guanyarien. Per aquest motiu enguany 'Nou Ritme' té aquesta important responsabilitat en el carnaval tarragoní que arribarà del 9 al 17 de febrer amb una cinquantena d'actes presentats ahir.

Elisabeth Ródenas, dels Amics de la Part Alta, l'acompanyarà com a Concubina. Tots dos estrenaran enguany la Tàrraco Arena Plaça com a nova ubicació per a la Disfressa d'Or que tindrà lloc divendres 13 a les 22h i de la Festa de Carnaval i Concurs de Disfresses de dissabte 14 a les 23.30h amb la Ghetto Orchestra i on obriran la nit amb un ball conjunt.

Abans, formaran part del plat principal, la Rua d'Artesania a les 18h de la tarda del mateix dissabte 14 de febrer que enguany i fins les 22h s'allargarà fins la Rambla President Companys en lloc d'acabar a la Rambla Vella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar els teus comentaris aquí / Puedes dejar tus comentarios aquí :