CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

31 de maig del 2016

El Barri del Port apareix a TV3 pel mal funcionament de les seves escales mecàniques

Una captura del vídeo
Tant les escales mecàniques (o com denominen a twitter #escalesnomecaniques) del carrer Vapor com les del pas soterrat de la Plaça dels Carros han estat avui notícia a TV3. El mal funcionament de totes dues han fet aparèixer el Barri de Port al Telenotícies Comarques que ha recollit la situació i les queixes del veïnat i usuaris de tots dos indrets. Ho podeu veure en -aquest enllaç-
Cal recordar en aquest sentit que l'Ajuntament va anunciar que la tercera setmana de maig s'iniciarien les obres per solucionar aquest problema per import de 55 mil euros (veure). Finalment ha acabat el mes i no ha estat així. 

Escales del c.Vapor aquest matí. Foto: Blog Barri del Port
D'altra banda el consistori també va anunciar que la tercera setmana de maig s'arreglaria el paviment de les escales fixes adjuntes a les escales mecàniques del carrer Vapor i d'aquesta manera automàticament serien reobertes al públic després de mig anys tancades (veure). Tot i que el paviment de fusta sí va ser substituït per un de metàl·lic, els accessos encara segueixen tancats amb una de les terrasses pendents de netejar de males herbes com es pot veure a la imatge on de pas també apareix un operari aquest mateix dimarts reparant el tram final de baixada que últimament queda fora de servei repetidament.