CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 de juliol del 2016

Detingut per robatori i una agressió sexual a la Part Baixa

Imatge d'arxiu, vehicle dels Mossos. Foto: Blog Barri del Port
Un home que presumptament va robar dos telèfons mòbils i va intentar agredir sexualment a una dona al seu propi domicili en la Part Baixa de Tarragona va acabar detingut per la Guàrdia Urbana en l'avinguda President Lluís Companys, informa el Diari de Tarragona. Es tracta de Bakary M., veí de Lleida, que va ser identificat gràcies a les seves empremtes digitals.


Segons el rotatiu els fets es remunten a la nit del passat diumenge quan la denunciant i la seva parella es trobaven al seu domicili prenent alguna cosa amb el posteriorment detingut. Quan la parella de la víctima va baixar al carrer a comprar tabac, l'agressor hauria aprofitat per intentar agredir-la sexualment, a més de robar-li dos mòbils i un bitllet de 50 euros. La víctima s'hauria resistit.

Alertats per les queixes veïnals s'hi van personar els Mossos i posteriorment la Guàrdia Urbana de reforç. Amb la descripció facilitada a totes les patrulles, una va localitzar, a les 00.05 hores a l'avinguda President Lluís Companys a un individu que les seves característiques coincidien amb les facilitades i la parella ho va corroborar.  Quan els agents van informar a l'home que anava a ser detingut, va oposar una gran resistència i va copejar a quatre guàrdies, que van resultar ferits –dos d'ells es troben de baixa–. L'individu tenia pendent una ordre de cerca i detenció del Jutjat penal 3 de Lleida, detalla el Diari.