CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de juliol del 2016

Noves queixes veïnals per excrements humans, orins i deixalles d'indigents a les escales del carrer Vapor

Deixalles a l'indret. Foto: Joan A.Torreblanca/Diari Més
Un cop el paviment restaurat i reobertes les escales fixes del c.Vapor, paral·leles a les mecàniques, l'indret no para de ser un focus de queixes per drogues, bandes, baralles, brossa, botellots, etc. com ja ho era antigament (veure).

L'últim episodi sonat va ser una baralla amb pedregots entre bandes juvenils, habituals d'aquest espai durant el dia, tal com us vam informar (veure). Ara, el veïnat torna a denunciar la situació que pateix pels mals olors de l'indret freqüentat de nit per diversos sense sostre, motiu pel qual hi apareixen excrements humans, paper higiènic, orins, roba escampada, etc. tal com publica el Diari Més.


A això cal sumar-hi nombroses llaunes buides i diverses ampolles d’alcohol, una d’elles feta a miques al mig de les escales, amb els vidres escampats per tot l’entorn, indica el rotatiu i el veïnat.

La situació, el tipus de gent que freqüenta l'espai, la por, la inseguretat i la falta d'il·luminació fan que quan les escales mecàniques no funcionen molts veïns prefereixin connectar amb el centre anant pel carrer Apodaca o per Jaume I.