CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

29 de juliol del 2016

Arranquen amb èxit les XXVII Festes del Barri del Port amb mig centenar de persones al Cine a la Fresca

Un instant del cine a la fresca. Foto: Blog Barri del Port
Les XXVII Festes del Barri del Port de Tarragona van donar tret de sortida amb èxit aquest dijous a la tarda amb dos actes prèvis a l'inici de festes que tindrà lloc aquest divendres tarda amb el Pregó.

L'A.V.V del Port, que porta dies treballant i preparant les festes, va estar netejant cadires i ultimant detalls des de primera hora de la tarda.

A les 19h va arrencar el taller de manualitats infantil que va comptar amb la participació d'una quinzena de nens i nenes que van estar entrtetinguts durant més de dues hores, fet pel qual no es va interrompre l'activitat i no es van fer per tant els jocs infantils programats i per als quals hi ha altres estones fixades al programa. 

Taller de manualitats. Foto: Blog Barri del Port
Posteriorment a les 22h es va projectar 'Los pingüinos del Sr.Poper' durant el Cinema a la Fresca, novetat d'enguany. Tot i que 15 minuts abans de la película el nombre d'espectadors era baix, fet que feia pensar que la participació seria baixa, a últim moment les cadires es van anar omplint i finalment entorn a una cinquantena de persones van assistir a l'emissió del film de Jim Carrey que es va complementar a una parada de venda de crispetes de l'empresa RegalaMàgia. 

Aquest divendres l'Associació La Muralla oferirà els actes prèvis al pregó amb manualitats, una actuació i berenar des de les 16h. Serà a les 18.30h quan el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, farà el Pregó de festes. Posteriorment xocolatada popular, concurs de dibuix infantil i espectacle de màgia amb Màgic Manu. A la nit revetlla amb el grup rumbero Son de calle.

*Podeu veure les fotos del Cine a la Fresca al nostre Facebook (clica aquí)