CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

9 de juliol del 2016

Detinguts dos joves la nit de divendres per causar desperfectes a multitud de vehicles del carrer Lleó

Un vehicle policial
Aquest divendres nit, passades les 2.30h de la matinada, el veïnat del carrer Lleó, al Barri del Port, sortia a finestres i balcons en escoltar cops i crits de dos joves que sota els efectes de l'alcohol es dedicaven a causar desperfectes al seu pas, donant cops a vehicles, persianes de locals i fins i tot van trencar alguns parabrises i retrovisors mentre llençaven improperis a aquells veïns que els hi recriminaven l'actitud.

Provinents de la Plaça dels Carros, van recórrer tot el carrer Lleó fins al tram final i proper al carrer Jaume I on s'hi van estar una bona estona ensanyats amb un dels vehicles estacionats. Alertats pel veïnat, agents de paisà van fer entrada amb un vehicle en contra direcció i els van enxampar en plena acció. Poc després van arribar fins a dos vehicles policials més i altres tants de més tard que rondaven la zona entre Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra.


Un dels agents de paisà va estar inspeccionant tota la filera de vehicles del carrer Lleó una bona estona agafant part i fotografiant els desperfectes per a la denúncia, així com també recollint testimonis veïnals agafant-los declaració i dades.

Disputa veïnal unes hores abans

Tanmateix la Guàrdia Urbana ja s'hi va haver de personar unes hores abans quan entorn a les 00h de la nit del mateix divendres els veïns del carrer Misericòrdia els feien cridar a causa de l'actitud d'una dona que també sota els efectes de l'alcohol exigia a veus a la seva germana que li obrís la porta per aclarir uns assumptes, fins i tot donant cops al portal amb intenció de trencar els vidres. El veïnat a finestres i balcons recriminaven la seva actitud demanant-la que no cridés i marxés, rebent per part d'ella tot tipus d'improperis.

Finalment un efectiu de la Guàrdia Urbana va parlar amb ella i la va convèncer per tal que marxés. La nit per tant va ser mogudeta per als cossos policials ja que entorn a les 22.30h, i això segons el Diari Més, també van intervenir al barri veí del Serrallo per una batalla campal entre famílies romaneses.