CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de juliol del 2016

L'A.V.V del Port dona part a l'Ajuntament de diverses coses a millorar al barri

Local abandonat al carrer Lleó amb
 runes i brossa. Foto: Blog Barri del Port
L'A.V.V del Port de Tarragona ha renovat la Junta Directiva recentment, tal com us vam informar (veure), i s'ha posat a treballar no tan sols en les properes festes del barri sinó també per les necessitats del veïnat i les millores que hi calen de forma imminent. 

En aquest sentit, l'associació ha donat part a l'Ajuntament de diverses denúncies veïnals com l'abandonament d'un edifici en ruïnes del carrer Lleó, propietat del Port de Tarragona, on no tan sols l'estructura està derruïda sinó que el local té una obertura que suposa un perill. A més al seu interior s'hi diposita brossa provocant forts mals olors i proliferació de plagues. Està situat en un punt del carrer on alguns veïns acostumen a deixar brossa i voluminosos a la cantonada on anys enrera hi havien contenidors. Just el solar del costat que durant tants anys va generar problemes, va ser netejat i els propietaris l'utilitzen d'aparcament. 

Interior del local.
Foto: Blog Barri Port

No és el cas d'altres com el del carrer Sant Miquel que amaga sota seu les restes de les termes romanes, o el del carrer Smith on proliferen les males herbes i la brossa. En aquest cas, segons l'A.V.V el consistori estudiarà que sigui netejat i tapiat. 

Per altra banda, una demanda històrica del barri és que carrers de l'entorn del Palau de Congressos com és carrer Pau del Protectorat, renovin i ampliïn les seves voreres. Finalment que siguin tapats els forats que a voreres de carrers com Reial acollien arbres, entre altres.