CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

29 de juliol del 2016

El pregó de les XXVII Festes del Barri del Port ret homenatge a José Ruiz que serà declarat president honorìfic de l'A.V.V del Port

Retrat de Josñe Ruiz durant el pregó
Foto: Blog Barri del Port
El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, ha estat enguany el pregoner de les XXVII Festes del Barri del Port que han destacat per l'absència del traspassat president de l'A.V.V del Port, José Ruiz, que ens va deixar fa uns mesos.

El presentador de les festes i nou vocal de la Junta, Adrià Recasens, destacava que tot i notar-se la seva falta després d'anys pujant junts a l'escenari, "el tenim molt present en el record". Tanmateix un retrat seu a dibuix presidia sobre la pancarta del BLog del Barri del Port a l'escenari per fer-lo també present. "Hem treballat amb esforç per seguir tirant el barri i les festes endavant tal com li hauria agradat" ha expressat Recasens.

El record al Pepe també va estar present en les paraules d'Andreu que va destacar la seva implicació i tasca pel barri i veïnat, pels elements festius, les festes i per la ciutat. "Estic segur que el bon planter d'amics, veïns i familiars seguiran la seva petjada amb amor i dedicació per mantenir la tasca altruista que ha oferit durant tants anys" deia Andreu.

Josep Andreu, pregoner d'enguany. Foto: Blog Barri del Port
Reconeixement a l'associació i al Blog del Barri del Port

El president del Port també va dedicar paraules per radiografiar la configuració i història del barri i el port així com per reconèixer la tasca de la nova Junta i la del blog del Barri del Port oferint l'actualitat del barri de forma diària convertint-lo com a un referent de la ciutat. Andreu també va aprofitar per donar suport públicament al reclam veïnal de la reforma de la Plaça dels Carros com epicentre del barri i a desitjar unes bones festes.

Per la seva part la nova presidenta Rosa Puig, que ha dedicat paraules a José Ruiz a la revista festiva, va anunciar durant el pregó que l'A.V.V del Port acollirà el retrat de Ruiz a la seva seu i serà proclamat de forma pòstuma president honorífic. L'acte va cloure amb un brindis amb diversos regidors i representats del consistori i el petard de tret de sortida de les festes.

*Podeu veure fotos en -aquest enllaç- al nostre facebook i el vídeo a continuació: