CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 de juliol del 2016

'Joves del Port' penja les banderes que anuncien l'arribada de les XXVII Festes del Barri del Port

Un instant de la tasca realitzada.. Foto: Blog Barri del Port
El Barri del Port ja està preparat per rebre la propera setmana les XXVII Festes del Barri del Port els dies 28, 29, 30 i 31 de juliol. 

Aquesta tarda membres del grup 'Joves del Port' s'ha encarregat de dur a terme la tasca de penjar les banderes festives als carrers Sant Miquel, Rebolledo i Misericòrdia, epicentre dels actes. Ho han fet agafant el relleu de José Ruiz, el traspassat president que s'ha encarregat de fer-ho durant tants anys al capdavant de l'A.V.V del Port i amb l'ajuda de dos veterans que experimentats també feien aquesta tasca amb ell. Entre els joves, el fill de Ruiz.

Membres del grup 'Joves del Port' penjant les banderes junt amb
dos veterans que ho han fet durant anys. Foto: Blog Barri del Port
D'aquesta manera el barri compta ja els dies per gaudir les seves festes. En breu es penjaran també els cartells festius i dels actes, així com es distribuirà la revista amb el programa de festes i els anunciants col·laboradors.

'Joves del Port' està format per joves majors de 18 anys amb l'ànim d'incentivar el Barri del Port i la Part Baixa. Recentment l'A.V.V del Port ha renovat la Junta Directiva i ha estrenat vocalia de Joventut per donar-los cabuda (més detalls).
Les banderes han quedat penjades aquest dimarts a la tarda.
Foto: Blog Barri del Port

*Més detalls de les festes 2016: (veure)
*Programa d'actes: (veure)