CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 de juliol del 2016

El pròxim 1 d'agost començaran les obres de remodelació de l'Estació de Trens de Tarragona

Una imatge de l'estació de trens
Bona notícia per al Barri del Port. Aquest dimarts s'ha anunciat que les obres de millora de l'Estació de Trens de Tarragona, reclamades i esperades des de fa temps, començaran finalment el pròxim 1 d'agost. Adif destinarà 3.165.406,4 euros a la inversió, que preveu, entre altres coses, la instal·lació d'ascensors i escales mecàniques, una de les principals mancances que afecten a la mobilitat reduïda i al transport de maletes.  


Les obres provocaran modificacions a l'actual configuració de les vies per evitar problemes de circulació. A banda de la millora dels espais i ampliació de les andanes, també es renovarà i millorarà l'enllumenat de l'estació tant a la part superior com a la del pas inferior que renovarà el paviment, revestiment lateral i fals sostre.

Segons Adif, la planificació del desenvolupament de les obres s'ha fet de tal manera que es puguin "compatibilitzar l'execució de les mateixes amb el funcionament de les instal·lacions, minimitzant l'afecció als usuaris, establint itineraris alternatius en funció de les diferents fases d'obra". El contracte de les obres va ser adjudicat a la Unió Temporal d'Empreses (UTE) formada por les companyies CLM Infraestructuras y Servicios i Coymal, i les obres tenen un termini d'execució previst d'11 mesos.

Es tracta d'una millora en una de les infraestructures del barri i ciutat, juntament amb la instal·lació de passeres per travessar cap al Passeig del Miracle.