CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de juliol del 2016

Les XXVII Festes del Barri del Port 2016 de Tarragona arriben del 28 al 31 de Juliol amb més dies i actes

Cartell Festes del Barri del Port 2016
Les XXVII Festes del Barri del Port 2016, organitzades per l'Associació de Veïns del Port, arriben a finals del mes de juliol ampliant el nombre de dies i actes, i amb gran aposta pels més petits.

D'aquesta manera el veïnat podrà gaudir d'un ampli i variat programa de festes els dies 28, 29, 30 i 31 de juliol. A més d'iniciar-se un dia abans de l'habitual, oferint propostes també des del dijous tarda, amb cinema a la fresca com a novetat, les festes acabaran diumenge a la tarda i no al matí com en anys anteriors, recuperant i oferint havaneres, pròpies dels barris mariners.

L'.A.V.V del Port ha potenciat enguany l'oferta d'actes infantils, ja què "són els que més gaudeixen de les festes i cal oferir-los actes continuadament per tal que estiguin entretinguts" comenta la nova presidenta Rosa Puig. A més, l'entreteniment de joves i petits al barri és un dels objectius de la nova vocalia de Joventut amb el periodista Adrià Recasens al capdavant i que un any més, i des de fa tres, serà el presentador. Explica que "els jocs infantils que l'any passat van tenir bona acollida s'oferiran amb més sessions i dies per gaudir amb el confeti, l'aigua, cubells, pilotes i globus, a més de la festa de l'escuma, manualitats, inflables i espectacles".


El grup rumbero 'Son de calle' i l'orquestra Charlotte, les revetlles d'enguany

Recasens, junt amb Paco Ruiz i Mamen Puig també s'ocupen de Cultura i Festes a la renovada junta veïnal que ha treballat a contrarellotge per tenir a punt les seves festes i la revista que estarà disponible la propera setmana. La portada, igual que el cartell d'enguany, tenen com a protagonista la Cucafera, element del barri que enguany fa 25 anys.

A més d'actes tradicionals com la xocolatada, la musclada o el sopar de germanor, s'ha apostat per consolidar nous actes que l'any anterior es van estrenar amb bona resposta com l'espectacle de màgia o els concursos 'El millor barret del Port' i 'Quina tapa!'. Les nits festives aniran a càrrec del grup de rumbes 'Son de calle' divendres 29 i l'orquestra Charlotte dissabte 30. El record per l'anterior president ja traspassat José Ruiz estarà present entre el veïnat i a ell anirà dedicada la Trobada Gegantera de diumenge al matí.