CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 d’octubre del 2016

Condemnat el club cannàbic que operava al carrer Apodaca

Part de la marihuana requisada. Foto: Diari de Tarragona
L'Audiència Provincial de Tarragona ha condemnat, per primera vegada, a una associació cannábica de la demarcació per un delicte contra la salut pública en la seva modalitat de substàncies que no causen greu dany a la salut, informa el Diari de Tarragona. Es tracta de l'Associació Cannábica Liberty Social Club, ubicada en forma de bar-restaurant al carrer Apodaca, al Barri del Port.

Segons el rotatiu, els tres responsables de l'entitat –un matrimoni i el seu fill– han estat sentenciats a un any i mig de presó i al pagament d'una multa de 2.700 euros. Per la seva banda, l'Associació haurà d'abonar una multa de 1.200 euros. A més, en el futur té prohibit la realització d'activitats l'exercici de les quals s'hagi comès, afavorit o encobert el delicte.

La Guàrdia Urbana va fer diversos controls on es veia entrar i sortir joves constantment i sortir en poc temps, i en ser requisats duien marihuana, éssent sancionats administrativament, apunta el Diari. Per aquest motiu es va procedir per la Fiscalia a presentar una querella en la qual se sol·licitava al Jutjat d'Instrucció que dictés un acte acordant l'entrada i registre en les dependències de l'associació.