CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

1 d’octubre del 2016

El mal estat del local de l'A.V.V del Port arriba al plenari municipal per boca de Pau Ricomà

Paret afectada per humitats. Foto: A.V.V del Port

El lider d'Esquerra Republicana (ERC), Pau Ricomà, va instar a l'alcalde Ballesteros i l'Ajuntament de Tarragona durant l'últim plenari d'aquest divendres, a que porti a terme accions de millora en el local de l'A.V.V del Port, de propietat municipal, on goteres i altres desperfectes afecten l'activitat de l'entitat.

Humitats a l'A.V.V del Port. Foto: A.V.V del Port


Ricomà ha estat coneixedor d'aquesta situació després de reunir-se amb la presidenta veïnal Rosa Puig fa unes setmanes en una trobada que tenia com objectiu conèixer l'opinió veïnal i les necessitats davant la falta de pas soterrat per a vehicles a la Plaça dels Carros. 

Sostre de l'A.V.V del Port afectat per humitats. Foto: A.V.V del Port

Puig afirma haver posat en coneixement d'aquesta incidència al consistori i que pateix per la seguretat dels socis ja que "qualsevol dia els hi pot caure una placa del sostre al cap, a més les goteres que tenim han de ser directament dels banys del pis superior i per tant és insalubre l'olor". 

Deixadesa del barri

Amb el sostre obert i diverses humitats i escorxades, la presidenta apunta que a més "cada dia escombro bastantes paneroles mortes, enguany el sanejament i la prevenció feta al clavegueram no sembla ser tant efectiva com l'any passat".

No són les úniques queixes de l'entitat veïnal qui es mostra prou molesta amb la neteja del barri i el resultat. De fet, davant d'aquesta queixa formal, el barri ha notat un dispositiu reforçat de neteja aquesta setmana davant la reunió prevista entre l'empresa encarregada i l'A.V.V del Port.