CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 d’octubre del 2016

Comencen les obres de remodelació de la Plaça dels Infants amb un any de retard

La pista de bàsquet tancada des d'aquest dilluns.
Foto: Blog Barri del Port
O almenys la pista de ciment...

Després de molt de temps d'espera i sense novetats, comença a haver-hi moviment que apunta a un inici d'obres de remodelació a la Plaça dels Infants, o almenys l'antiga pista de bàsquet.

Aquest dilluns a la tarda, la Brigada Municipal va tancar tot el perímetre de la pista. Fa justament un any s'anunciava que aquest projecte amb un cost de 60 mil euros havia rebut una subvenció del Pla d'Acció Municipal per part de la Diputació concretat en 30 mil euros, la meitat, i amb una caducitat d'un any com a condicionant.

L'obra per tant arriba no tan sols amb el temps al límit respecte aquest requisit sinó amb retard donat que en un inici estaven contemplades per iniciar-se abans de l'estiu del 2015.

Nova àrea de jocs infantils com a novetat

Imatge virtual de la zona de jocs a la pista de ciment
actual de la Plaça dels Infants a la Part Baixa
Segons el projecte que s'havia anunciat, la remodelació de la Plaça dels Infants respectarà la seva configuració històrica. A més d'un rentat de cara amb neteja i renovació del paviment i mobiliari actual, entre bancs i papereres, el que destaca i com a principal novetat serà la construcció d'una nova àrea de jocs infantils i que serà accessible també per a nens i nenes discapacitats. 

Serà justament la que ocuparà l'actual pista de ciment on temps enrere hi havia cistelles per jugar a bàsquet. Actualment és un espai bastant freqüentat per grups de joves que es reuneixen, i també d'altres que juguen a pilota de forma lliure. En aquest sentit, aquests veuran limitat o imposibilitat el seu joc.