CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 d’octubre del 2016

L'A.V.V del Port estrenarà properment un taller setmanal de manualitats infantil

Pares i fills podran gaudir aviat de l'art de crear infinitat de propostes retallant, pintant, cosint, dibuixant, acolorint, modelant, etc. a l'A.V.V del Port.

Per a tots aquells que fins ara es queixaven que l'associació de veïns organitza tan sols activitats per a un públic concretat en la gent gran, la nova vocalia de Joventut comença a incloure el públic infantil dins l'agenda de l'entitat. D'aquesta manera properament donaran tret de sortida tallers de manualitats dirigits als infants tots els dijous de 18h a 19h a la seu veïnal del carrer Reial,9 Baixos.

La primera sessió serà gratuïta i tindrà lloc dissabte 5 de novembre a les 18h emmarcada en la Setmana Cultural 2016. El dijous següent, el taller continuarà amb tots aquells que els hi agradi l'experiència i decideixin continuar. El cost d'inscripció serà simbòlic per fer front a les despeses de material que es facilitarà a cada nen/a i els pares/mares tindran opció d'ajudar durant els tallers.

Aquests giraran entorn d'una temàtica o projecte concret i si requereixen diversos passos o major dificultat, es desenvoluparan en diverses sessions. Els primers tallers aniran dedicats a la tardor, la castanyada i la creació d'ornamentació nadalenca.

Per a demanar més informació i efectuar la inscripció cal enviar un correu a jovesdelport@hotmail.com o aavvdelport@hotmail.com. També personalment a la seu veïnal per les tardes.