CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

17 d’octubre del 2016

Nova agressió juvenil a vigilants de l'Estació de Trens de Tarragona amb detenció

El passat divendres entorn a les 21h de la nit es va produïr una nova agressió d'un grup de joves contra els vigilants contractats per Renfe per vetllar per la seguretat dels trens, segons informa el Diari de Tarragona. En aquesta ocasió l'enfrontament a l'Estació de Trens va acabar amb dos detinguts pels Mossos d'Esquadra per un delicte d'atemptat a agents de l'autoritat.

Segons el rotatiu, un jove es trobava bevent alcohol en un dels combois. Els vigilants li van recriminar el fet, moment en què van aparèixer més joves, que van començar a enfrontar-se amb els vigilants. Quan la patrulla de la Policia Autonòmica va arribar a l'estació, encara es trobaven en el lloc dos dels presumptes agressors, que van acabar detinguts. Es tracta d'un jove de 18 anys de nacionalitat marroquina i un altre de 19 d'origen cubà. Tots dos estan acusats d'un delicte d'atemptat a agents de l'autoritat. I és que una modificació de la Llei 4/2003 de Seguretat Pública de Catalunya atorga aquesta condició a aquells vigilants que presten serveis per garantir la seguretat en les infraestructures i els serveis de transport públic a Catalunya.

A principis de setembre l'estació de Tarragona ja va ser l'escenari d'un altre incident protagonitzat per joves que no volien pagar el bitllet ni identificar-se, la qual cosa va obligar als Mossos d'Esquadra a intervenir.