CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 d’octubre del 2016

El Halloween 2016 arriba al Barri del Port amb l'Associació Andalusa, Premium i l'A.V.V del Port


La festivitat del Halloween arriba al Barri del Port amb diverses propostes. La primera d'elles aquesta nit de divendres 28 d'octubre de la ma de l'Associació Cultural Folklòrica Andalusa, la segona dissabte 29 d'octubre amb Premium Club, i dilluns 31 d'octubre amb l'A.V.V del Port.

L'Associació Cultural Folklòrica Andalusa del carrer Sant Josep, 11-13 oferirà a les 18h d'aquest divendres Festa Infantil amb pintacares i ninots terrorífics amb el grup Xorando Sonrisas. A les 21h Sopar de tapes i menús per compartir. A les 23h Sopar acompanyat de ball amb Alsondedos. A més l'entitat proposa anar-hi disfressat ja que s'oferirà premi a la millor disfressa. 


La Sala Premium Club del carrer Rebolledo,11 ha preparat per aquest dissabte 29 d'octubre nit la festa 'The Walking Kuki', anunciant-se com la festa més petarda i divertida del cap de setmana.

Finalment l'Associació de Veïns del Port, al carrer Reial,9, Baixos inicia el proper dilluns 31 d'octubre la Setmana Cultural 2016 amb castanyada i ambientació halloween fins dissabte 5 de novembre. El local s'ha omplert de teranyines, aràcnids, ratpenats i gats negres. Tampoc hi falten rates, carabasses fantasmes, bruixes i esquelets, entre d'altres.