CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 d’octubre del 2016

Nou Ritme escull a Rafael Franco per representar al nou Rei Carnestoltes del Carnaval 2017 de Tarragona

Rafael Franco, proclamat
guanyador durant la nit

Després de guanyar per tercera vegada el carnaval tarragoní, l'Escola de Ball Nou Ritme, del Barri del Port, ha celebrat aquest dissabte nit una gala per escollir el seu nou Rei Carnestoltes que serà Rafael Franco, membre de la comparsa des del 2013.

Amb 100 vots, Rafael Franco es disputava la corona amb Agustí Pouget també membre i cofundador del centre, que ha rebut  72 vots.

Ha estat una nit i una gala emocionant per tots dos com per a la resta de la comparsa dirigida per Marc Pedraza que després de representar al Rei Carnestoltes durant tres ocasions, enguany ha volgut que un altre membre del seu equip visqui aquest repte. Barri del Port TV va entrevistar-los a tots tres aquest divendres des de l'Escola de Ball Nou Ritme, al carrer Reial, 54 (veure).


Imatge de les guanyadores del playback i Rei Carnestoltes

El XXVIè Rei Carnestoltes ha expressat que "Estic super content i orgullòs del resultat i representar la meva comparsa" agraïnt al seu contrincant que l'animès a presentar-se (escolta-ho aquí). Tanmateix la gala ha servit per celebrar un concurs de playbacks entre tota la comparsa on l'alumna Leila Costa ha resultat guanyadora amb el tema 'Soy Loly' de la Terremoto de Alcorcón i tindrà la seva disfressa d'enguany un 50% costejada.

Rafael Franco amb la corona.
Foto: Blog Barri del Port

El nou Rei Carnestoltes


Rafael Franco va entrar a formar part de la família de Nou Ritme l'any 2013 quan un any abans va veure un vídeo a Youtube sobre un dels regnats de la comparsa. Des d'aleshores va tenir clar que algun dia volia viure-ho i formar-hi part.

Franco afirma haver cumplit el somni i està orgullòs, a més de mostrar-se agraït pel suport  i la confiança. Després d'haver viscut un sèquit i una disfressa d'or amb l'escola ara viurà en pròpia persona el que és i suposa ser el Rei del Carnaval tarragoní. 

Des del blog del Barri del Port felicitem al nou Rei Carnestoltes desitjant-li un bon regat!