CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 d’octubre del 2016

La Guàrdia Urbana deté a un jove del Barri del Port per assestar un cop de puny a la seva parella

Imatge d'arxiu d'una detenció al barri.
Foto: Diari de Tarragona
La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut a un jove de 29 anys i veí del Barri del Port de Tarragona per un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. Segons publica el Diari de Tarragona, els fets es remunten a poc després de les dues de la matinada del passat dissabte quan un veí va trucar a la Guàrdia Urbana perquè sentia una forta discussió entre un home i una dona.

Segons el rotatiu, una patrulla es va desplaçar al lloc i va comprovar com des del carrer s'escoltaven crits i cops, per la qual cosa van pujar ràpidament fins al tercer pis on després de molta insistència, el jove finalment va obrir la porta negant inicialment que a l'interior hi hagués una dona i no deixant-los entrar. Finalment van accedir i van trobar-la al pis superior tombada en el llit plorant i amb símptomes d'haver estat agredida. 

La jove de 32 anys va reconèixer que havien discutit i que havia estat agredida, assegurant als agents que des de fa temps sofreix maltractaments psicològics i que en dues ocasions anteriors també físics, requerint punts de sutura, situació de la que són coneixedors amics i familiars. indica el Diari. Per la seva part, l'acusat va reconèixer la baralla i va dir que ella també li havia empès. La dona va declinar ser assistida in situ i va ser traslladada a la comissaria de la Guàrdia Urbana.