CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

16 d’octubre del 2016

Incrementa la neteja del Barri del Port quan alguns comerços havien començat a recollir signatures de queixa

Neteja sota la bateria de contenidors
del carrer Castellarnau amb Smith
Segons ha pogut saber el Blog del Barri del Port, diversos comerços del barri han començat a recollir signatures des de fa al voltant d'un mes per queixar-se de la neteja de la Part Baixa, que consideren "escassa, insuficient i poc efectiva".

Aquesta acció junt a la queixa formal que ha dut a terme l'Associació de Veïns del Port, qui fins i tot va establir una reunió fa un parell de setmanes amb l'empresa responsable de la neteja, ha donat resultats positius. Des de l'ens veïnal asseguren que "ara reguen els carrers dos cops per setmana i ens han enviat fotografies de neteja sota els contenidors, després de queixar-nos, ja que no es feia" comenten. Tot i així, es mostren una mica escèptics davant aquesta millora. "Esperem que sigui una tasca habitual i corrent i no puntual per tenir-nos contents i que callem" afirma la presidenta, Rosa Puig.

Properament, l'entitat té previst organitzar una xerrada a càrrec dels responsables de neteja oberta al veïnat, emmarcat en la Setmana Cultural 2016 que arribarà després de la castanyada.