CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 d’octubre del 2016

Nou Ritme plora la mort d'un estimat i important membre de l'escola

En un equip, totes les peces són importants, però algunes són primordials per a un bon funcionament de tot plegat. És el cas de la que fora secretaria i administrativa de l'Escola de Ball Nou Ritme, Rosa Blanco, que amb 46 anys ha deixat orfe a la gran família de l'Escola de Ball Nou Ritme, del Barri del Port, que avui, trasbalsada i encara incrèdula plora la seva fortuïta i inesperada mort ahir.

Expliquen els membres que "quan entraves a l'escola era la primera a qui veiem, era la nostra imatge de cara al públic, sempre alegre, simpàtica, implicada...". Els missatges de condol, de sorpresa, de lament i de record són massius entre els alumnes i membres de la comparsa que recentment havia celebrat conjuntament una gala per escollir el seu representant enguany per al regant del Rei Carnestoltes que al proper Carnaval 2017 lluiran per haver guanyat la passada edició. Una cita que ara tindrà un sabor agredolç però que sense dubte anirà dedicada a ella i a la seva gran dedicació durant tots aquests anys compartint amb ells els èxits i esforços. En aquest àmbit, el carnaval també s'hi està volcant i són moltes les comparses que trasmeten els seus ànims a Nou Ritme en aquest delicat moment.

El Blog del Barri del Port, així com l'A.V.V del Port, es sumen al condol i tristor per la gran pèrdua de qui sempre ens havia oferit un molt bon tracte, amabilitat i simpatia amb nosaltres en les tasques i lligams amb l'escola, així com el tracte personal suficient per apreciar que era una gran dona. Molts ànims i condolences a la família, amics i companys.

La missa de comiat tindrà lloc aquest dimecres a les 11h a l'Església de Sant Fructuós. D'altra banda l'escola tindrà un minut de silenci i un ball final de dedicatòria per part del fill, també alumne del centre, aquest dijous a les 20h. Les classes d'aquest dimecres han quedat suspeses.