CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de setembre del 2018

La Colla Gegantera del Barri del Port renova la roba aquest divendres 21 de setembre amb l'Arrancada de Gegants 2018

Els geganters del Barri del Port de Tarragona estrenen aquest divendres 21 de setembre nova equipació. Han triat aquesta data amb motiu de l'Arrancada de Gegants de Santa Tecla 2018 on poder lluir la nova roba davant la ciutat.

A les 17.45h la colla ha programat una foto de grup amb la nova equipació a la Rambla Nova, davant l'OMAC, i el nou ball de gegants abans de pujar a la Plaça de la Font. Davant la falta d'ajudes per poder renovar la vestimenta, cada membre ha costejat la seva roba amb una recol·lecta des de fa temps fins que finalment ha estat possible.

Es tracta d'una de les colles geganteres més destacades i actives a la ciutat amb múltiples sortides i actuacions al llarg de l'any, una vintena aquest 2018, i és necessari poder mostrar ben visible el nom de la colla als diversos pobles i ciutats que es visiten, donat que el polo actual únicament mostrava els logos de l'Associació de Veïns del Port i el Port de Tarragona. La nova equipació manté els pantalons blancs, mocadors verds i el blau marí en els polos que mostraran ara el nou logo de l'entitat a la part davantera, insígnia a l'esquena diferenciada en el cas dels grallers, i incorpora dessuadores per a temporada d'hivern.