CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de setembre del 2018

Increment de neteja al Barri del Port aquests dies a causa de les reivindicacions veïnals

El veïnat ha notat la presència dels efectius de
 neteja aquests dies. Foto: Blog Barri del Port

Les actuals reivindicacions veïnals semblen estar fent posar les piles a l'Ajuntament qui s'està encarregant casualment aquesta setmana de millorar la imatge de deixadesa total que presentava el Barri del Port els últims mesos o almenys que no sigui tant aparent tenint en compte la cobertura mediàtica que la causa comença a acaparar.

De fet, justament aquest dimecres al migdia un equip de TV3 visitava el barri per enregistrar diversos punts del barri i el mateix matí efectius de neteja i brigada s'havien encarregat d'arrancar els grans matolls de voreres i carrers, i acondicionar l'exterior dels contenidors de la zona, evitant imatges impactants de la realitat del barri.

Des de l'A.V.V del Port indiquen que recentment van donar un nou toc d'atenció per la deixadesa del barri i que aquesta podria haver estat la resposta. Aquesta arriba també uns dies després que la Cucafera Petita mostrés davant de milers d'assistents a la Baixadeta Infantil una reivindicació que criticava la falta de neteja amb una bossa de brossa penjada al coll de la bèstia, herbes a la cua i una rata a la boca (veure).