CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de setembre del 2018

L'A.V.V del Port convoca reunió veïnal el 13 de setembre per empendre mobilitzacions


L'Associació de Veïns del Port de Tarragona convoca a tot el veïnat del Barri del Port i la Part Baixa en general a una reunió oberta, decisiva i clau per decidir ara sí les mesures i mobilitzacions a realitzar després de Santa Tecla per seguir reclamant i exigint #PerUnBarriDigne.

Aquesta etiqueta junt a #YLaPartBaixaPaCuando són les que s'estan utilitzant a les xarxes socials per reivindicar i acompanyar totes les queixes, denúncies i reclams davant la situació límit que viu el barri i que empitjora dia rere dia davant el passotisme municipal i polític.

Davant l'estat lamentable de brutícia dels carrers i places, edificis en mal estat, onada de robatoris i ocupacions il·legals, baralles i venda de droga, vandalisme, incivisme i gran inseguretat, junt a la falta d'equipaments socials i sobretot la falta d'atenció per part del consistori, és que el veïnat ha colmat la seva paciència i està decidit a mobilitzar-se i dir prou.

És per aquest motiu que l'entitat, després de mesos d'espera des que va convocar les primeres reunions donant marge i treva a l'Ajuntament per actuar, i davant la falta de resposta i solucions, i fins i tot l'incompliment d'una moció aprovada en plenari conjuntament per tots els partits polítics per emprendre mesures de millora al barri, decideix moure fitxa atenent la voluntat dels veïns de mobilitzar-se fortament.

La reunió tindrà lloc el proper dijous 13 de setembre a les 19h al local del carrer Reial,9 Baixos, amb l'objectiu de decidir i fixar al calendari quines mesures es realitzen després de les festes de Santa Tecla.