CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de setembre del 2018

Tensió entre Mossos d'Esquadra i un home amb una escopeta a la Part Baixa

Un instant de la intervenció policial
Els veïns del carrer Smith han trucat aquesta tarda, cap a dos quarts de cinc, als Mossos d'Esquadra en veure un home amb una furgoneta blanca manipulant una arma de foc.

Els agents s’han personat ràpidament fins al lloc on es trobava la furgoneta i han identificat al conductor i, posteriorment, han inspeccionat l'arma, una escopeta, que finalment era simulada. Durant la intervenció dels agents, s'han viscut moments de tensió amb el pare de l’home que s’ha presentat al carrer «molt alterat» segons apunten fonts policials. 

A causa del seu estat anímic, els agents han decidit emmanillar-lo per poder continuar amb la investigació sense problemes i finalment en comprovar que no hi havia res sospitós i que l’escopeta era falsa, han decidit alliberar el pare i deixar també en llibertat el conductor de la furgoneta, sense denuncies ni detencions.

Igualment la situació ha provocat inseguretat i alerta entre els veïns. En aquest sentit el veïnat està cansat de ser víctima de fets així i per aquest motiu, i d'altres sobre el mal estat del barri, es reclamen mobilitzacions #PerUnBarriDigne #YLaPartBaixaPaCuando. Per aquest motiu l'A.V.V del Port ha convocat reunió oberta al veïnat per dijous 13 de setembre a les 19h al c.Reial,9 Baixos.