CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de setembre del 2018

Presó per dos detinguts multireincidents per un robatori a l'interior d'un cotxe al carrer Orosi

Imatge d'una detenció al barri.
Dos homes de 24 i 26 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona i Valls, han estat ingresats a presó segons publica el Diari Més, després de ser detinguts el passat dilluns 3 de setembre com a autors d’un delicte de robatori amb força a interior de vehicle al carrer Orosi.

Ja havien estat enxampats el dia abans de matinada al c.Jaume I del Barri del Port, junt a un vehicle amb actitud sospitosa i amb un trepant, un rellotge, tres tornavisos, un cúter i un estri per pelar cablejat a més d'un martell trenca vidres i unes tisores de jardineria. El dia següent, un senyor va presentar-se en dependències policials per denunciar que durant la matinada del dia anterior havien robat a l’interior del seu vehicle.

Els detinguts, que acumulen entre els dos un total de 79 antecedents policials, van passar el 4 de setembre a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar pels dos el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarta relacionar els dos detinguts amb altres fets similars comesos les darreres setmanes.

El veïnat està cansat de ser víctima de fes així i per aquest motiu reclama mobilitzacions #PerUnBarriDigne #YLaPartBaixaPaCuando. En aquest sentit l'A.V.V del Port ha convocat reunió oberta al veïnat per dijous 13 de setembre a les 19h al c.Reial,9 Baixos.