CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

10 de setembre del 2018

Detinguts dos homes al Port Esportiu per agredir agents de la Guàrdia Urbana

Port Esportiu de Tarragona
Port Esportiu de Tarragona
El passat divendres de matinada van ser detinguts per la Guàrdia Urbana dos homes veïns de Tarragona, de 23 i 34 anys, com a presumptes autors dels delictes de lesions, atemptat contra agents de l'autoritat, desobediència i resistència. 

Els fets van tenir lloc a la zona del Port Esportiu on va tenir lloc una agressió física per la qual es van desplaçar tres patrulles, una de les quals de paisà. El presumpte agressor va oferir resistència a l'hora de ser detingut així com el seu germà que va mostrar una actitud agressiva, fins al punt que va voler colpejar un dels agents, fet que va precipitar la seva detenció, malgrat oferir resistència

Durant l'actuació dos dels agents van resultar lleugerament ferits. A més, el més jove havia estat reconegut el passat 2 de setembre per un robatori amb violència ocorreguda prop de la platja de la Savinosa on hauria forçat el pany d'una caravana i hauria robat diferents objectes de l'interior. 

El veïnat reclama #PerUnBarriDigne #YLaPartBaixaPaCuando i aquest dijous 13 de setembre hi ha fixada reunió veïnal per decidir mobilitzacions a les 19h a l'A.V.V del Port, carrer Reial,9 baixos.