CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

17 de setembre del 2018

Detingut al carrer Orosi un altre jove causant de robatori a vehicles

El robatori a vehicles és constant
El passat dijous de matinada va ser detingut un jove de 18 anys després que diversos veïns del carrer Unió l'enxampesin i truquesin a la Guàrdia Urbana en veure'l sortir d'un vehicle al que havia trencat la finestra.

Segons el Diari de Tarragona, els fets es van produïr a la confluència dels carrers Unió  amb Martí d’Ardenya on es va desplaçar una patrulla dels Mossos d'Esquadra i va veure a un jove que estava fugint. Finalment el va aconseguir interceptar en l'encreuament dels carrers Pau del Protectorat amb Orosi, al Barri del Port. 

El sospitós portava rascades i talls, pel que sembla a causa del trencament dels vidres i va ser reconegut per un dels testimonis. Segons el rotatiu, es tracta d'un jove de 18 anys que ja havia estat arrestat en dues ocasions, una el 16 de juny per la Guàrdia Urbana pel mateix delicte i una altra el 17 de juliol per robatori.

Aquest fet sumat a altres detencions demostra que l'onada de robatori a vehicles cada cop és més gran i que darrere i ha diversos autors i que lamentablement reincideixen impunement creant cada cop una major indignació veïnal. Per situacions com aquesta el Barri del Port s'està organitzant per mobilitzar-se #PerUnBarriDigne #YLaPartBaixaPaCuando