CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 de setembre del 2018

Més vehicles amb vidres trencats la matinada d'aquest dilluns a la Part Baixa 03.09.18

vidres trencats cotxes part baixa robatori
Vindres trencats a un dels vehicles afectats. Foto T21
La Part Baixa comença setembre amb més casos de vehicles apareguts amb vidres de finestres trencats per robatori. És tracta d'una problemàtica que ve de lluny i més que repetida i publicada en aquest blog. Fins i tot s'ha obert un fil veïnal a xarxes socials per anar penjant casos, fotos i comentaris (aquí)

Els nous episodis s'han produït durant la matinada d'aquest dilluns 3 de setembre de 2018 segons indica Tarragona21. Segons el digital, la Guàrdia Urbana té constància del trencament de vidres a quatre vehicles a l’Avinguda Vidal i Barraquer entre els números 27 i el 34, i els Mossos d’Esquadra també han registrat alguns al carrer del Mar. Se sumen al més de miler de casos des d'inici d'any i imparable. 

Segons Tarragona21, fonts de la Guàrdia Urbana reconeixen que els responsables d’aquest malson “són una o dues persones” pertanyents a una mateixa família que no paren d’entrar i sortir dels jutjats. Fins al punt que un d’ells va ser detingut només hores després de ser posat en llibertat pel jutge. 

Davant aquesta onada i la falta de sol·lucions, junt a tants altres problemes al barri, els veïns estan en peu de guerra clamant #PerUnBarriDigne #YLaPartBaixaPaCuando amb que es preveuen reunions i mobilitzacions des de l'A.V.V del Port.