CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 de setembre del 2018

Vist en llibertat al carrer Smith un individu violent detingut diumenge

Foto de l'individu, cedida per
 un veí i difuminada
Alguns veïns s'han dirigit al blog del Barri del Port per alertar d'haver vist al carrer Smith a l'individu que el passat diumenge va ser detingut a la Rambla Nova després de diversos episodis de violència i agressivitat al centre.

Els veïns denuncien d'una banda que, davant els fets, l'individu ja estigui en llibertat pel perill que suposa i alerten al veïnat del barri de la seva presència. Tot i que adjunten foto, la pengem difuminada.

Segons publicava el Diari de Tarragona es tracta d'un home lituà de 49 anys, corpulent i violent que diumenge va ser arrestat, i amb dura resistència, pels Mossos d'Esquadra per haver intentat robar amb violència a un supermercat del carrer Unió on també va agredir als dependents, i posteriorment a clients d'una pizzeria propera per recriminar-li els fets i també a un cambrer d'una gelateria de la Rambla.

El veïnat rebutja aquest tipus de fets i persones, reclamant #PerUnBarriDigne. En aquest sentit hi ha convocada una marxa i assistència al plenari d'aquest dijous sortint a les 10h de plaça dels Carros.