CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de setembre del 2018

Els veïns del Barri del Port comencen a organitzar-se per mobilitzar-se ja durant Santa Tecla 2018

Un instant de la reunió de l'Associació de Veïns del
 Barri del Port. Foto: Blog Barri del Port

Finalment els veïns del Barri del Port no esperaran a després de Santa Tecla per fer-se sentir i mobilitzar-se defensant l'atenció i millora del barri, i començaran les primeres accions de protesta i reivindicació durant les festes de la ciutat.

Gairebé un centenar d'assistents al llarg de la tarda d'aquest dijous han format part de la reunió convocada per l'Associació de Veïns del Port de Tarragona amb l'objectiu de decidir quines accions i mobilitzacions tiren endavant per seguir reclamant i batallant atenció i solucions per un barri amb problemes de neteja, inseguretat, ocupacions, venta de droga i robatoris, i falta d'equipaments socials, entre altres problemes i mancances. 

Un instant de la reunió de l'Associació de Veïns del
 Barri del Port. Foto: Blog Barri del Port

Les mobilitzacions arribaran després de diverses reunions veïnals i amb partits polítics donant marge d'actuació a l'Ajuntament qui ni tan sols ha mogut fitxa per complir la moció aprovada per unanimitat en plenari per empendre accions de millora envers el barri.

El veïnat assistirà al proper plenari municipal


Precisament serà al proper plenari del dia 27 on els veïns es faran sentir per reclamar que es compleixin aquestes mesures. Abans, l'associació farà visible el seu reclam i causa en la Baixadeta Infantil del dia 18, un acte que tradicionalment les entitats utilitzen per fer reivindicacions. Ho farà amb la Cucafera Petita, element vinculat a l'associació i el barri, entre altres accions per festes.

Un instant de la reunió de l'Associació de Veïns del
 Barri del Port. Foto: Blog Barri del Port

Tanmateix el veïnat començarà a organitzar-se des de la propera setmana on dilluns 17 setembre de 17h a 19h al magatzem carrer Sant Miquel,19 es demana col·laboració i materials per confeccionar pancartes, cartells informatius i nova trobada de contacte per empendre altres mesures i donar visibilitat a la problemàtica, a més de seguir-la plasmant i potenciant a xarxes socials mitjançant fotos, vídeos, queixes i missatges amb les etiquetes #PerUnBarriDigne i #YLaPartBaixaPaCuando.

En aquest sentit és important fer seguiment de les xarxes socials del Barri del Port i el blog, i mantenir contacte amb l'Associació de Veïns del Port: aavvdelport@hotmail.com / 640 81 67 30. El correu del blog és blogbarridelport@hotmail.com i els veïns també tenen creat un grup whatsapp.