CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

10 de novembre del 2018

Sis places d'aparcament inutilitzades al carrer Reial ocupades amb bolardos des de fa 2 anys

Bolardos ocupant places d'aparcament al carrer Reial.
Foto: Blog Barri del Port de Tarragona
El proper 30 de novembre farà dos anys des que per motius de seguretat es va tallar un tram del carrer Reial,15 per un despreniment del sostre de l'edifici (veure).

L'arquitecte municipal va decretar que no era apte per viure-hi i van ser desallotjades tres famílies. Pel que va a la vorera va quedar tallada amb tanques i la calçada amb uns bolardos donant pas alternatiu als vianants. El passat mes d'abril, just el dia abans de la primera reunió veïnal #PerUnBarriDigne i després de molts reclams i queixes per la falta d'actuació, van ser retirades les tanques tot i que no s'havia fet cap intervenció a l'edifici (veure). 

Els bolardos en canvi persisteixen al seu lloc ja fa dos anys inutilitzant sis places d'aparcament de zona verda. "Ho hem reclamat per activa i per passiva, tant a l'Ajuntament com als diversos partits polítics i ningú és capaç de que els retirin..." lamenten des de l'Associació de Veïns del Port, denunciant que "ja hi ha suficient manca d'aparcament al barri com per a que sense motiu aquests bolardos estiguin restant places de zona de resident". Asseguran que un gran nombre de veïns també ho han denunciat amb l'aplicació ciutadana Epp! i que encara no s'ha posat remei.