CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

17 d’abril del 2019

Paz Padilla al Barri del Port el 27 i 28 d'abril amb l'espectacle 'Desatadas'

El Palau de Congressos de Tarragona, al Barri del Port, acull el cap de setmana del 27 i 28 d'abril l'espectacle 'Desatadas' de l'humorista Paz Padilla, Natalie Pinot i Esther Rivas, a les 20.30h i les 18.30h, respectivament.

En aquesta obra dirigida per Félix Sabroso es presenten escenes sense relació entre elles però amb un fons comú. I és que les mentides i la bogeria impregnen totes les situacions que vivim a la vida. La religió, la por a la solitud, l'engany en la parella, la competitivitat en l'àmbit professional, la crueltat familiar, el desamor i fins a la mort o la bogeria.


Igual que en altres espectacles del director Sabroso, s'utilitza una estructura que li és coneguda, en la qual tres actrius es troben en forma de gags, fent que el públic reconegui situacions... una forma de retratar la societat actual, de revisar aquesta prima línia que separa la normalitat de la bogeria. D'aquesta forma, les tres actrius entren i surten de diferents històries, mostrant diferents matisos i personatges a un ritme trepidant, presentant diferents situacions. Una comèdia de to àcid que parteix de la realitat per a disparar-se fins a l'inesperat, on la paraula és l'eina essencial.

Trobareu la proposta a l'Agenda del Port i podeu obtenir la vostra entrada -aquí-