CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 d’abril del 2019

Dos restaurants del Barri del Port formen part de la ruta d'entrepans Tàrraco Food que arranca del 25 d'abril al 5 de maig

Els dos entrepans participants del Barri del Port al Tàrraco Food

Des d'avui 25 d'abril fins al proper 5 de maig Tarragona s'endinsa en la 'Tàrraco Food' la nova ruta gastronòmica impulsada per Estrella Damm en honor i homenatge al considerat rei dels entrepans a la ciutat, el ja retirat Eduard Boada, de Can Boada.

La proposta compta amb 48 bars i restaurants de la ciutat d'entre els quals s'hi troben dos participants del Barri del Port, el Restaurant Smith i el Encuentro Asturiano.


Si altres anys, amb l'arribada del bon temps la ciutat gaudia de les tradicionals rutes de tapes, enguany arriba una nova ruta dedicada als entrepans gourmet, i igual que amb altres rutes i edicions passades, Blog Barri del Port us dóna a coneixer les propostes que podreu degustar al nostre barri.

Els dos establiments participants d'aquesta ruta a més no havien format part de rutes anteriors a les que fins i tot haviem donat cobertura a Barri del Port TV (veure).


Els entrepans del Barri del Port

D'una banda Smith Restaurante, ubicat al carrer Smith,37 ens ofereix 'El pecat', un entrepà de truita de bacallà amb ceba tendra, botifarra, mini pebrot verd i vermell i una mica d’allioli. El podeu degustar de dilluns a dissabte d'11h a 13h i de 18h a 22:30h.

I d'altra banda El encuentro Asturiano, ubicat al carrer Comerç,7, ofereix el 'Nido Serrano', mitja petxina de pa elaborat amb farina de plàtan i virutes de pernil. Base de romesco, un ou de guatlla, embolicat en una rosa de pernil serrà, i tot això amb xips de carxofa i plàtan. El podeu tastar de dimarts a diumenge de 10h a 13h i de 19h a 22h (diumenge tarda i dilluns tancat).

Us animem a degustar aquestes dues propostes del barri que tenen cost de 3 euros l'entrepà acompanyat de quinto o canya d'Estrella Damm. A partir d'aquest cap de setmana oferirem enquesta al nostre facebook per tal pogueu votar i comentar quina us agrada més!