CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 d’abril del 2019

Detingut un jove a la Part Baixa per maltractaments en l'àmbit de la llar

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 29 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar.

Ahir dimecres, poc abans de les 9 h del matí, una patrulla que circulava per la Part Baixa va ser requerida per una dona que presentava una crisi d'ansietat.

La dona va explicar als agents que a primera hora del matí havia estat agredida per la seva parella; que havia fugit de casa per evitar rebre més cops, i que tenia por de tornar al domicili en comú de la parella.

Els agents, que van observar com la dona presentava senyals evidents de cops a la cara, van detenir l'home minuts després al seu domicili.

Cal recordar que la Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials, té una unitat d’atenció especialitzada a víctimes de violència masclista que dona resposta i protecció immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Ofereix suport a qualsevol víctima de maltractament per tramitar la denúncia, a més de suport i assessorament psicosocial i legal. Telèfons de contacte: 092 / 977 240 345.