CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

7 d’abril del 2019

Marc Pedraza: "Hi ha gent que m'ha dit que no apunten les filles per por a que vinguin soles al barri"

Marc Pedraza, director de l'Escola Ball Nou Ritme
El director de l'Escola de Ball Nou Ritme, Marc Pedraza, ha titllat de "lamentable" la situació que viu el Barri del Port, on s'ubica el centre, durant una entrevista a Barri del Port TV en motiu del 10è aniversari de l'escola i comparsa. 

Pedraza assenyala que la inseguretat és un dels problemes més destacats i preocupants actualment al barri i confesa que en aquest sentit "hi ha gent que m'ha arribat a parar pel carrer per dir-me que si tinguesim l'escola més amunt s'apuntarien, però que aquí abaix no s'enrefien de deixar anar les nenes soles". 


Tanmateix indica que "jo mai he patit cap incident ni he vist res fora del comú a altres zones, però degut a episodis com els robatoris a cotxes i d'altres, hi ha certa por". Per aquest fet, Pedraza lamenta la situació del barri donat que "estem a un carrer Reial a 10 minuts de la Rambla" entenent la lluita veinal i disculpant no haver pogut donar major suport a les reivindicacions des de l'escola per falta de temps.

No obstant, aquest fet no perjudica el bon funcionament de l'escola que acull un gran nombre d'alumnat i un bon grapat de modalitats de ball complint enguany 10 anys al barri, des del passat any també a Valls, i properament amb previsió d'obrir un tercer centre.