CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 d’abril del 2019

Nou Ritme impressiona a Limoux i enceta el 10è aniversari amb novetats i sorpreses | Barri del Port TV

Marc Pedraza, director Escola Ball Nou Ritme. Foto: Barri del Port TV

Aquesta setmana a Barri del Port TV hem visitat l'Escola de Ball Nou Ritme que enguany celebra el seu 10è aniversari d'escola i comparsa.

Ubicat al carrer Reial,54 del Barri del Port, el centre ens obre les portes i el seu director, Marc Pedraza, ens explica l'aventura de la comparsa d'haver viatjat el passat cap de setmana a Limoux, França, per exhibir al carnaval més llarg del món la temàtica de 'Skadi, deesa de l'hivern' amb que van guanyar el Carnaval 2018 de Tarragona, projectant-lo així a l'exterior i amb previsió de tancar més actuacions fora del país. 



D'altra banda, Nou Ritme, que enguany ha obert centre a Valls, avança, tot i que sense encara donar més detalls, que preveu obrir una tercera escola de ball, i s'embarca en novetats, sorpreses i projectes dels quals dependrà que l'entitat concursi al proper carnaval amb l'objectiu o no de tornar a guanyar. I es que Nou Ritme s'ha emportat la victòria 4 cops conseqütius al carnaval tarragoní, tots els que ha concursat, combinant concurs i regnat.

Barri del Port TV aquesta setmana a l'Escola de Ball Nou Ritme

Finalment, l'escola també s'ha pronunciat respecte les reivindicacions del barri al que pertany, tot i que no s'hi hagi pogut implicar de forma més directa. No us perdeu l'entrevista, comenteu i compartiu a xarxes socials!