CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 d’abril del 2019

Fi de Thrash Club que no continua la seva activitat al Barri del Port un any més tard

Local de Thrash Club que decideix no reobrir la persiana

Després de tancar per irregularitats administratives i endarrerir en diverses ocasions la reobertura, la discoteca Thrash Club del Barri del Port tira finalment la tovallola i posa "fi a la seva vida útil".

El pub arribava amb il·lusió al carrer Pau del Protectorat fa poc més d'un any per substituir i ocupar el mateix local que havia ocupat Les Golfes Club i amb l'objectiu de ser un referent de la música electrònica (veure). No obstant, el veïnat de l'entorn havia obert una guerra contra l'establiment d'oci nocturn per molèsties que van arribar fins i tot al plenari i fer que finalment la Guàrdia Urbana s'hi personés per fer algunes inspeccions en que es van detectar diverses irregularitats. Thrash portava tancat des de fa tres mesos treballant amb l'objectiu de subsanar els requisits per tornar a obrir però finalment ha decidit no seguir endavant amb el següent comunicat a xarxes socials:

"Thrash Club ha llegado al final de su vida útil. Ha sido un año y dos meses llenos de noches increíbles.

Por nuestra sala han pasado titanes como Ángel Molina, HD Substance, Robert Lamart, Anibal Gómez... Grupazos como Flash Zero, ZA!, Luis Miguelez y Juan Tormento, Maderas Bill... Colectivos como Sequence, Börtön, Asphixia, Structured... Nos dejamos a muchos sin lugar a dudas.

Hemos intentado ofrecer lo mejor de nosotros a la ciudad de Tarragona aún a sabiendas de que nuestra apuesta era arriesgada. Frente a la ya de por sí pobre oferta cultural no por falta de propuestas o plataformas sino por la presión de la administración pública a la hora de esforzarse por silenciar la voz de lo que ellos creen que no es cultura o que carece de un interés popular nos encontramos una ciudad vacía en la cual todo es gris...

El día que el ayuntamiento entienda que el ocio nocturno es uno de los motores económicos y culturales de la ciudad ese día Tarragona dejará de ser una ciudad dormitorio y crecerá.

Solo nos queda agradeceros a los que de una manera o de otra nos habéis tenido en cuenta a la hora de salir a escuchar nuestras propuestas o a disfrutar de una noche diferente. Muchas gracias y hasta pronto!!!"

Actualització: Un cop publicada la noticia, el propietari, Miguel Quijada, s'ha dirigit al blog per tal d'aclarir que "en ningún momento nos hemos rendido ni hemos cargado contra el ayuntamiento. El club no continúa porque gracias al ayuntamiento y su medida preventiva de cerrarme impidiéndome el facturar yo no he podido cubrir mis deudas con la dueña del local y esta ha decidido concluir el contrato de alquiler dejándome sin negocio después de haberme gastado más de 5000€ Cosa que dista mucho de tirar la toalla", paraules que volem fer així patents, en aclariment.