CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

1 d’abril del 2019

La Plaça dels Carros tornarà a omplir-se d'infants i llibres amb 'El Tastet de Sant Jordi' 2019

Cartell disseny d'Anduluplandu
El proper dissabte 13 d'abril la Plaça dels Carros serà per segon any escenari del Tastet de Sant Jordi 2019 que organitza l'Associació Tecletes de Tarragona.

Després de l'èxit del passat any, l'entitat formada per mares tarragonines aposta un any més per aquesta plaça del Barri del Port per avançar el Sant Jordi i els llibres entre els més menuts amb una jornada matinal variada i amb la col·laboració, entre altres, de l'Associació de Veïns del Port, i el Blog del Barri del Port.

L'esdeveniment de caire familiar tindrà lloc entre les 10.30h i les 14h. Comptarà amb la presentació del llibre 'Les vacances de l'Elna' Cristina Benajes i Capell, i presentació i conta contes amb Laia Pastor de la 'La Mariona i la Capseta Màgica'. 

L'espai servirà per tal que els infants puguin "tastar" i fullejar alguns llibres per decidir amb més tranquilitat quin triar per Sant Jordi, el dia 23, i s'oferirà també zona d'intercanvi de llibres per reutlitzar i vescambiar aquells que no s'utilitzen i donar-los nova vida. La jornada també comptarà a una acció artística del col·lectiu CreActives, sorgit del Barri del Port.