CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

9 d’abril del 2019

Ataquen una veïna a punta de navalla al carrer Reial

Els fets van tenir lloc a un portal del carrer Reial
Passades les 21.30h de la nit d'aquest dilluns i poca estona abans de la tempesta, una veïna va ser atacada a l'entrar al seu portal al carrer Reial.

Un individu l'hauria espitxat cap dins i va atacar-la a punta de navalla, assegura el seu marit qui en sentir els crits va baixar correns les escales, fet que va provocar la seva fugida i que tot quedès en un desagradable ensurt. El mateix veí va donar la veu d'alarma entre el veïnat per anar amb ull ja que assegura que les intencions podrien anar més lluny de robar. S'hi va personar una ambulància i els Mossos d'Esquadra.

No hi ha càmares en aquest carrer per poder reclamar les imatges i identificar a l'individu. El veïnat reclama major presència policial i reubicar o ampliar els dispositius a carrers com Reial, Lleó i del Mar, actuals focus delictius sense videovigilància.

Consells pràctics

En aquest sentit s'aconsella vigilar bé abans d'accedir al portal de casa, sobretot de nit i mirar que no hi hagi cap desconegut proper o algú que pugui tenir una actitud sospitosa, i si és el cas, esperar. Cal així assegurar-se que ningú ens segueixi o estigui a l'aguait. D'igual mode en accedir, sempre cal acompanyar la porta i assegurar-se que quedi ben tancada enlloc de deixar que es tanqui sola evitant que algú s'hi pugui cuar. Cal que aquestes petites accions es converteixin en hàbits i precaucions per seguretat.