CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

10 d’abril del 2019

Mor Ana Santos, consellera, tinent d'alcalde a l'Ajuntament i veïna del Barri del Port

Ana Santos Gorraiz, consellera del PSC i novena tinent d’alcalde a l'Ajuntament de Tarragona, ha mort aquest dimecres a l'edat de 52 anys com a conseqüència d’un càncer que combatia des de feia mesos.

Nascuda a Tarragona el 1966, la també veïna del Barri del Port i sòcia de l'AVV del Port, va exercir en el seu moment com a regidora de barri i ha estat membre de l’Executiva Local Socialista de Tarragona des de l’any 2003, exercint les secretaries de Cultura i de Serveis a la Persona i Polítiques d’Igualtat fins a l’actualitat.

Santos va estudiar Dret a la Universitat Autònoma de Madrid i a la UNED. De professió, publicista i dissenyadora gràfica, va cofundar dues empreses de serveis editorials i de comunicació ubicades actualment al mateix Barri del Port.

Pel que fa al moviment associatiu, a més de la vinculació amb l'entitat veïnal, va ser secretària del Consell Rector de la Cooperativa Obrera Tarraconense, membre de la plataforma de dones de Tarragona Onada Violeta.

La noticia ha arribat aquest matí durant la celebració del plenari municipal que ho ha comunicat, ha dedicat minut de silenci i s’ha suspès. El barri, veïnat i l'AVV del Port es mostren entristits per la noticia guardant bon record de Santos i traslladant el condol a amics i familiars.

El funeral d'Ana Santos tindrà lloc aquest dijous 11 d'abril a les 18.30h, al Tanatori de Tarragona. La vetlla es farà allà mateix des d'aquesta tarda a darrera hora.